WorldCat Identities

Valls Pasola, Jaume

Overview
Works: 76 works in 153 publications in 4 languages and 369 library holdings
Roles: Author, Director, Contributor, Actor
Publication Timeline
.
Most widely held works by Jaume Valls Pasola
Tecnología e innovación en la empresa by Pere Escorsa( )

19 editions published between 1997 and 2005 in Spanish and English and held by 119 WorldCat member libraries worldwide

En la década de los años noventa, el papel de la tecnología y la innovación en la competitividad empresarial alcanzó un reconocimiento generalizado, que vino acompañado de una doble preocupación: entender y profundizar el conocimiento de las características del proceso innovador y, en consecuencia, definir las políticas de apoyo a la innovación más adecuadas por parte los gobiernos. Este libro presenta, en trece capítulos, los puntos centrales de lo que entendemos que debe ser la gestión y dirección de la tecnología y la innovación en la empresa. Los capítulos vienen a cubrir cinco grandes bloques: los conceptos básicos y la estrategia tecnológica, las herramientas de apoyo a la innovación (creatividad, vigilancia, etc.), la organización y gestión de la innovación, la compraventa de tecnología y las políticas de apoyo. Constituye, sin duda, una herramienta útil para todos aquellos responsables de empresas que deseen profundizar en el tema de la gestión de la tecnología y la innovación.
Innovar per competir : reptes, eines i estratègies empresarials by Claudio Cruz Cázares( )

12 editions published between 2016 and 2017 in Catalan and Spanish and held by 66 WorldCat member libraries worldwide

Per què innovar? Què és la innovació oberta? Com es connecten la creativitat i la innovació per ser competitius? Per què la tecnologia ens permet diferenciar-nos? La gestió de la innovació ha esdevingut un tema central de la gestió empresarial en els darrers anys. No és un tòpic: si no innovem, difícilment ens en sortirem. Aquest manual proposa al lector un recorregut per la gestió de la innovació en sis capítols. Es tracta d'un text pensat per aportar una visió sintètica de temes com ara les tipologies d'innovacions, el procés innovador i la seva gestió, la connexió entre estratègia i innovació, el paper de les polítiques de suport o les noves tendències en el camp de la innovació empresarial. El procés innovador requereix una certa sistematització en l'organització i gestió, i el lector trobarà en el text les bases per fer-la possible
La innovació tecnològica a Catalunya by Pere Escorsa( Book )

2 editions published in 1988 in Catalan and held by 16 WorldCat member libraries worldwide

Tecnologia i innovació a l'empresa : direcció i gestió by Pere Escorsa( Book )

3 editions published in 1996 in Catalan and Spanish and held by 10 WorldCat member libraries worldwide

La Recerca i la tecnologia by Pere Escorsa( Book )

2 editions published in 1992 in Catalan and held by 9 WorldCat member libraries worldwide

Èxit de mercat i innovació : anàlisi del comportament innovador de 60 pimes catalanes by Francesc Solé i Parellada( Book )

3 editions published in 2003 in Catalan and held by 9 WorldCat member libraries worldwide

Anàlisi d'escenaris i tendències en l'àmbit de la gestió mediambiental a la indústria catalana by Gerusa Giménez Leal( Book )

4 editions published between 2001 and 2002 in Catalan and held by 8 WorldCat member libraries worldwide

Innovacions organitzatives i competitivitat industrial( Book )

2 editions published in 2004 in Catalan and held by 8 WorldCat member libraries worldwide

The effects of information and communication technologies on the banking sector and the payments system by Anna Arbussà( Book )

3 editions published between 2001 and 2002 in English and held by 6 WorldCat member libraries worldwide

Manual de gestión e innovación tecnológica en la empresa by Pere Escorsa( Book )

4 editions published in 1997 in Spanish and held by 6 WorldCat member libraries worldwide

La Normativa d'assegurament de la qualitat ISO 9000 impacte a les empreses de Catalunya by Martí Casadesús( Book )

4 editions published between 2000 and 2001 in Spanish and Catalan and held by 4 WorldCat member libraries worldwide

Entreprises innovatrices et zones métropolitaine en mutation : Valles oriental en Catalogne by Francesc Solé i Parellada( )

1 edition published in 1992 in French and held by 3 WorldCat member libraries worldwide

El Model japonès de gestió dels recursos humans i la seva implantació a les filials japoneses de Catalunya by Maria Pilar Curós i Vilà( Book )

3 editions published between 2002 and 2004 in Catalan and Spanish and held by 3 WorldCat member libraries worldwide

Filiales de multinacionales en España : I + D y competitividad( Book )

3 editions published in 2009 in Spanish and Catalan and held by 3 WorldCat member libraries worldwide

Éxito de mercado y gestión de la innovación en las empresas de servicios intensivas en conocimiento tecnológico de Cataluña (t-KIBS) by Xavier Amores Bravo( Book )

2 editions published in 2016 in Spanish and held by 3 WorldCat member libraries worldwide

"Éxito de mercado y gestión de la innovación en las empresas de servicios intensivas en conocimiento tecnológico de Catalunya (t-KIBS)" és un estudi pioner realitzat a Catalunya amb l'objectiu d'identificar aquells factors més relacionats amb l'èxit empresarial i l'obtenció de resultats d'innovació d'un dels perfils d'empreses que més interès han despertat en els darrers anys en la investigació sobre innovació: les t-KIBS o empreses de serveis intensives en coneixement tecnològic. Aquest estudi ha analitzat prop de cinquanta empreses en base a llurs pràctiques de gestió de la innovació per entendre millor la seva interrelació amb l'impacte en la competitivitat a curt i mig termini. Aquest plantejament permet considerar les diferents dinàmiques empresarials en un perfil d'empreses de serveis d'alt creixement en els darrers anys i amb un paper cada vegada més preponderant en els sistemes d'innovació nacionals. Així mateix, l'estudi ve precedit d'un estat de l'art de la temàtica que permet contextualitzar els resultats obtinguts
R & D investment by the 50 largest companies in Catalonia( Book )

2 editions published in 2008 in English and held by 2 WorldCat member libraries worldwide

Integració de sistemes estandarditzats de gestió : anàlisi empírica by Mercè Bernardo( Book )

2 editions published between 2009 and 2010 in Catalan and held by 2 WorldCat member libraries worldwide

Screening criteria for business angels investments by Jaume Argerich( Book )

2 editions published in 2014 in English and held by 2 WorldCat member libraries worldwide

Els inversors privats o business angels inverteixen directament en empreses cotitzades gestionades per un tercer no familiar i representen una de les fonts principals de fons per noves empreses (̃1.0% del PIB segons el GEM). La tesi aporta en dos punts de la recerca en inversors privats; la disparitat de definicions i l'evidència contradictòria sobre els seus criteris de filtratge de projectes. La recerca identifica i argumenta 10 problemes de definició, investiga com la tria de definicions està influïda per la metodologia de mostratge emprada i com impacta al seu torn en els resultats. La revisió de 24 estudis anteriors demostra que hi ha múltiples definicions, a vegades escollides en funció de la metodologia de mostreig i que l'ús de definicions inconsistents porta a diferents resultats. L'estudi defensa una definició de consens, preferiblement àmplia, i proposa un marc conceptual per facilitar-ho. Basant-se en l'anàlisi estadístic d'una base de dades de 215 projectes i utilitzant 3 fonts diferents per evitar biaix (l'inversor, l'emprenedor i la documentació del projecte), la recerca conclou que la fase de filtratge inicial és crucial dins del procés d'inversió (45% taxa de refús) i que l'èxit en la fase de filtratge depèn sobretot de les habilitats presentacionals enlloc de l'oportunitat de negoci o de l'equip emprenedor. El sector d'activitat del projecte, el desenvolupament o l'entorn macroeconòmic no influeixen en els criteris d'inversió. En la fase de filtratge inicial els inversors prenen les seves decisions basant-se en la intuïció i aspectes intangibles, enlloc de consideracions racionals i elements tangibles, com l'oportunitat de negoci o les credencials de l'emprenedor. La comparació amb resultats d'estudis anteriors basats en els inputs dels inversors suggereix que els propis inversors no són totalment conscients dels criteris utilitzats efectivament. En el mercat de capital risc informal, les ineficiències del procés d'inversió són tan importants com les ineficiències de mercat (falta d'informació o falta de projectes) investigades anteriorment. Les conclusions haurien de portar a revisar les polítiques de suport als business angels implementades fins ara, definides a partir de grans inversors, per abordar inversors més petits amb problemes de diversificació, continuïtat de l'activitat inversora i ineficiències en el procés inversor
 
moreShow More Titles
fewerShow Fewer Titles
Audience Level
0
Audience Level
1
  Kids General Special  
Audience level: 0.71 (from 0.46 for Entreprise ... to 0.98 for La innovac ...)

Tecnología e innovación en la empresa
Covers
Alternative Names
Pasola, Jaume Valls

Valls, J.

Valls, J. (Jaume)

Valls, Jaume

Valls, Jaume 1960-

Valls Pasola, J

Valls Pasola, J (Jaume)

Valls Pasola, Jaume

Languages
Catalan (38)

Spanish (32)

English (8)

French (1)