WorldCat Identities

Smits, Liesbeth

Overview
Works: 5 works in 6 publications in 1 language and 7 library holdings
Publication Timeline
.
Most widely held works by Liesbeth Smits
Graven aan de Molenberg : archeologisch onderzoek van een grafveld uit de Romeinse tijd langs de Baron d'Osystraat te Wijchen by Joep Hendriks( Book )

1 edition published in 2008 in Dutch and held by 2 WorldCat member libraries worldwide

Een feeks gestraft by Barbara Cartland( Book )

2 editions published in 1984 in Dutch and held by 2 WorldCat member libraries worldwide

Avontuur onderweg by Marion Smith Collins( Book )

1 edition published in 1987 in Dutch and held by 1 WorldCat member library worldwide

Opgravingen in Weert-Kampershoek Noord fase 2. Bewoning uit de Vroege IJzertijd, Romeinse tijd en Volle Middeleeuwen, alsmede grafvelden uit de Late IJzertijd en Romeinse tijd by Elbrich de Boer( Book )

1 edition published in 2014 in Dutch and held by 1 WorldCat member library worldwide

Proefsleuvencampagne en een daarop volgend vlakdekkend onderzoek op het toekomstige bedrijventerrein Kampershoek Noord bij Weert. In het eerste deel van het plangebied van ca. 15 ha zijn 75 proefsleuven met een oppervlak van 0.8 ha aangelegd en is 5.2 ha opgegraven. Voorafgaand aan het onderzoek werden archeologische resten verwacht op grond van de ligging in een oud akkercomplex en vanwege de resultaten van opgravingen in de jaren 1995-1998 op een terrein 50 m ten zuiden van het plangebied. Daar zijn een urnenveld en een Romeinse rurale nederzetting aangetroffen, die beide zouden kunnen doorlopen in het nieuwe plangebied.0Inderdaad werden 68 graven van het urnenveld Weert-Raak (nu vindplaats 10) gevonden en kon de noordgrens worden vastgesteld. De meeste bijzettingen waren in een urn verpakt, waarbij echter moet worden opgemerkt dat veel urnen slecht geconserveerd waren. Er zijn negen kringgreppels aangetroffen. Er zijn nu 333 graven van het urnenveld Weert-Raak onderzocht en de nieuwe graven - met Schräghalsurnen en Harpstedtpotten - bevestigen het beeld dat alle bijzettingen in de Vroege IJzertijd dateren
Gekombineerd stagerapport kandidaatsleeronderzoek van: Theo van Anrooy ... [et al.]( Book )

1 edition published in 1978 in Dutch and held by 1 WorldCat member library worldwide

 
Audience Level
0
Audience Level
1
  Kids General Special  
Audience level: 0.90 (from 0.82 for Graven aan ... to 0.95 for Een feeks ...)

Languages
Dutch (6)